Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Неякісний ремонт доріг зі збитками майже 350 тис. грн – підозрюється директор товариства

        

За процесуального керівництва прокурорів Фастівської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору товариства у привласненні чужого майна та службовому підробленні (ч. ч. 3, 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, орган місцевого самоврядування уклав з товариством з обмеженою відповідальністю договір з капітального ремонту доріг на території Фастівського району.

Виконавець неякісно виконав роботи, завищив їх вартість та кількість використаних матеріалів. Пізніше вніс неправдиві дані до офіційних документів.

Таким чином підозрюваний, який фактично виконав лише частину обумовлених робіт, безпідставно отримав майже 350 тисяч гривень бюджетних коштів. Це підтверджено висновками експертизи.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Фастівського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу УСР в Київській області ДСР Нацполіції України.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 217