Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Заволодіння бюджетними коштами під час відновлення пошкоджених через ворожі обстріли багатоповерхівок – судитимуть підрядника

    

За процесуального керівництва прокурорів Бучанської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства за фактом привласнення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).

Розслідуванням встановлено, що під час ремонту багатоквартирних будинків у селі Горенка Бучанського району, обвинувачений не дотримався умов договору, укладеного з Гостомельською селищною військовою адміністрацією. Розуміючи, що обсяги виконаних будівельно-монтажних робіт завищені, він надав замовнику звітну документацію для оплати.  

Таким чином він незаконно заволодів бюджетними коштами на суму понад 145 тис. грн.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими відділу поліції № 2 Бучанського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 141