Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Бучанській громаді впроваджено новий ініціативний проєкт "Прокурор Громади"

    

За ініціативи Офісу Генерального прокурора, на території Бучанської громади запрацював інноваційний проєкт "Прокурор Громади". Він має на меті забезпечення ефективної взаємодії між правоохоронними органами та місцевою громадою для вирішення правових питань та протидії правопорушенням.

Зокрема, на території Бучанської громади працюватимуть 4 прокурора. Їх головні функції полягатимуть в аналізі причин злочинності, вдосконалення шляхів протидії злочинам, запровадження людиноцентричного підходу в роботі, збір інформації про потреби і запити громади, взаємодія з громадськими організаціями та медіа, а також розробка комплексних механізмів для посилення безпеки громади спільно з місцевою владою, поліцією та іншими зацікавленими органами чи організаціями.

Такий комплексний підхід сприятиме підвищенню довіри між місцевим населенням та правоохоронними органами, а також зміцненню правової свідомості серед мешканців громади.

Запровадження проєкту "Прокурор Громади" є важливим кроком у напрямку зміцнення правової держави та підвищення якості життя громадян.

Спільні зусилля прокурорів громади та місцевої влади допоможуть забезпечити ефективний захист прав та інтересів кожного мешканця Бучанської громади.

Більш детальну інформацію про діяльність «Прокурорів Громади» можна знайти у соціальній мережі Facebook на офіційній сторінці «Бучанська окружна прокуратура».

кількість переглядів: 116