Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині вилучено незаконно виготовлену тютюнову продукцію на понад 5 млн грн, яку планували реалізувати на тіньовому ринку

    

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури у межах кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконно зберігання з метою збуту, а також збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів, проведено обшуки на території виробничої бази в одному з населених пунктів Броварського району (ч. 1 ст. 204 КК України).

За даними слідства, в гаражному приміщенні підприємства невстановлені особи організували повний цикл виробництва тютюнової продукції для кальяну. Прикриваючись ліцензією на зайняття підприємницькою діяльністю у сфері обігу підакцизних товарів, вони збували виготовлену продукцію без акцизних марок. Товар реалізовували представникам тіньового ринку по всій території України.

За результатами обшуків вилучили понад 2 тонни готової продукції без марок акцизного податку орієнтовною вартістю понад 5 млн грн, обладнання, сировину для виробництва та інші докази.

Вирішується питання щодо додаткової кваліфікації за фактом ухилення від сплати податків (ст. 212 КК України). Встановлюються причетні до протиправної діяльності особи.

Досудове розслідування триває.

Заходи з викриття здійснювали детективи ТУ БЕБ у Київській області за оперативного супроводу – УСР у Київській області ДСР Національної поліції України та ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

  

  

кількість переглядів: 114