Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
«Вибивали» 20 тисяч доларів США надуманого боргу – трьом мешканцям Київщини повідомлено про підозру

     

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру трьом мешканцям області за фактом вимагання (ч. 4 ст. 189 КК України).
    
За даними слідства, підозрювані вирішили «вибити» з мешканця Білої Церкви 20 тисяч доларів надуманого боргу. Вони погрожували потерпілому насильством у разі несплати коштів, змусили написати боргову розписку та застосували до чоловіка фізичну силу. 
    
Правоохоронці затримали трьох осіб в порядку ст. 208 КПК України під час одержання 20 тисяч доларів США. Двом підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Щодо третього учасника клопотання розглядається.
    
Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.
    
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 356