Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Знімали порнографічний контент, розбещували двох доньок та ґвалтували одну з них  – судитимуть подружжя

    

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно подружжя. Їм інкриміновано виготовлення та розповсюдження дитячої порнографії, розбещення неповнолітніх, зґвалтування, у тому числі за попередньою змовою групою осіб та торгівля людьми (ч. 3, 4 ст. 301-1, ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 301-1, ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 28 ч. 2, 6 ст. 152, ч. 3 ст. 149 КК України).

Розслідуванням встановлено, що жінка виготовляла відеофайли порнографічного характеру за участі себе та двох своїх доньок 2011 та 2013 років народження. До зйомки окремих відеороликів вона залучала чоловіка. Обвинувачена тричі передавала йому старшу доньку з метою сексуальної експлуатації. Він ґвалтував падчерку в присутності та за активної участі дружини.

Надалі відзнятий контент, що містив дитячу порнографію, розповсюджувався через мережу «Інтернет».

За клопотаннями прокуратури подружжя перебуває під вартою.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими ГУНП в Київській області за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам в Київській області департаменту кіберполіції Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 432