Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Відбулась зустріч керівництва Київської обласної прокуратури із представниками бізнесу

      

Керівник Київської обласної прокуратури Максим Крим провів робочу зустріч за участю керівництва територіального управління Бюро Економічної безпеки, Головного управління Національної поліції в Київській області та представників бізнесу і бізнес-асоціацій Київщини щодо недопущення протиправного втручання правоохоронних органів у діяльність бізнесу.

Керівник обласної прокуратури відзначив важливість діалогу між правоохоронними органами та бізнес-середовищем для створення сприятливої інвестиційної та підприємницької діяльності. "Наша мета - не тільки реагувати на протиправні дії, але й працювати разом з бізнес-спільнотою для запобігання порушень і забезпечення чесних умов ведення бізнесу", - підкреслив він.

Керівник прокуратури закликав до більш тісної співпраці між прокуратурою, правоохоронними органами та підприємцями і підтвердив готовність прокуратури до розгляду скарг та ситуацій, пов'язаних із протиправним втручанням.

Учасники обговорили питання належного захисту суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності та недопущення будь-яких фактів тиску на бізнес.

За результатами зустрічі погоджено спільні подальші кроки, спрямовані на посилення захисту добросовісного бізнесу.

кількість переглядів: 244