Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Вбив, розчленував та спалив тіло колишньої дружини – прокуратура відстояла в апеляції вирок мешканцю Київщини

    

За принципової позиції прокурорів Київської обласної прокуратури суд апеляційної інстанції залишив без змін вирок суду, яким чоловіка визнано винним в умисному вбивстві ексдружини (ч. 1 ст. 115 КК України).
  
Прокурори у суді довели, що у лютому 2021 року в селі Розкішна Білоцерківського району чоловік наніс колишній дружині множинні удари кулаками в голову, від чого вона втратила свідомість.
  
Після цього він переніс її до гаража на території домоволодіння, де вони спільно проживали. Там засуджений відрізав потерпілій голову, кінцівки, розчленував тулуб.
  
Потім впродовж чотирьох днів він спалював частини тіла у грубі будинку. У цей період в помешканні разом з чоловіком проживало четверо спільних з вбитою дітей, яким чоловік говорив що мати поїхала в гості.
  
Суд першої інстанції визнав чоловіка винним в інкримінованому злочині та засудив до 15 років позбавлення волі. Вказаний вирок суду захист обвинуваченого оскаржив в апеляційному порядку. 
  
Заслухавши доводи сторін, апеляційний суд підтримав позицію прокуратури, залишив без задоволення апеляційну скаргу захисників, а покарання, призначене судом першої інстанції - без змін.

кількість переглядів: 259