Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині підрядника судитимуть за привласнення понад 250 тис. грн бюджетних коштів на ремонті укриття

    

За процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора підрядної організації за фактами привласнення чужого майна та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Розслідуванням встановлено, що підрядник виконував поточний ремонт укриття в підвальному приміщенні багатоповерхівки на замовлення комунального підприємства Білогородської сільської ради Бучанського району.

Директор товариства в звітній документації викривив інформацію про реальний обсяг наданих послуг та використаних будівельних матеріалів.

Таким чином обвинувачений, який фактично виконав лише частину обумовлених робіт, безпідставно отримав зайві понад 250 тисяч бюджетних коштів. Це підтверджено висновками експертизи.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими відділу поліції №1 Бучанського РУП ГУНП в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 620