Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Вилучено понад 180000 пачок контрафактної тютюнової продукції – судитимуть чоловіка, який незаконно реалізовував підакцизні товари

      

Прокурори Київської обласної прокуратури затвердили та скерували до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів та підакцизних товарів (ч. 1 ст. 204 КК України).

Розслідуванням встановлено, що впродовж 2022-2023 років обвинувачений налагодив продаж контрафактних тютюнових виробів відомих брендів без марок акцизного податку. Реалізовували товар на території Чернівецької та Київської областей через мережу магазинів роздрібної торгівлі.

У чоловіка вилучили понад 180000 пачок тютюнових виробів. Вартість вилученої підакцизної продукції, вилученої з незаконного обігу, становить 14,5 млн грн. 

Встановлюються інші особи, причетні до протиправної діяльності.

Досудове розслідування здійснювалося детективами територіального управління БЕБ у Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 1093