Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура вимагає скасувати результати тендеру на ремонт покрівлі школи на суму 5,6 млн грн

    

Здійснюючи моніторинг вебпорталу «Prozorro», ювенальні прокурори Броварської окружної прокуратури встановили, що управління освіти, молоді та спорту однієї з міських рад Броварського району за результатами тендеру уклало договір з переможцем на виконання робіт з капітального ремонту покриття даху будівлі загальноосвітньої школи.

Переможцем обрано товариство, пропозиція якого не відповідала вимогам тендерної документації замовника, а також не підтвердило досвід виконання аналогічних договорів. При цьому, відмовлено іншому учаснику, не зважаючи на те, що його пропозиція була економічно вигіднішою.

Таким чином, замовник публічної закупівлі безпідставно не відхилив тендерну пропозицію учасника та уклав договір підряду на суму майже 5,6 млн грн.

З метою усунення виявлених порушень і запобігання незаконному використанню бюджетних коштів, прокуратура подала до суду позов про визнання недійсними рішення тендерного комітету щодо визнання переможця закупівлі та скасувати рішення стосовно укладеного договору підряду.

Наразі позов розглядається у Господарському суді Київської області.

кількість переглядів: 2215