Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Заволодів 164 тис. грн під час ремонту пошкодженого внаслідок бойових дій житлового будинку в Гостомелі - судитимуть підрядника

     

Прокурори Київської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора підрядного підприємства за фактом службового підроблення та заволодіння чужим майном (ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України).

Розслідуванням встановлено, що директор товариства видав замовнику акт із завищеними у ньому об’ємами фактично виконаних робіт та використаних матеріалів під час ремонту житлового будинку в Гостомелі. Відповідно до умов договору, укладеного з Гостомельською селищною військовою адміністрацією, підрядник відновлював пошкоджену внаслідок  бойових дій цивільну інфраструктуру.

На підставі документів з недостовірними відомостями, підряднику перераховано бюджетні кошти.

Відповідно до висновку судової будівельно-технічної експертизи вартість невиконаних робіт становить 164 тис. грн.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2215