Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Вбив доньку ударом ножа в серце та намагався вбити сина, після чого ледь вкоротив собі віку - підозрюється мешканець Київщини

       

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Обухівської окружної прокуратури повідомлено про підозру чоловіку за фактами умисного вбивства та замаху на вбивство малолітньої дитини  (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, напередодні під час телефонної розмови на ґрунті ревнощів підозрюваний посварився з дружиною, яка знаходиться за кордоном. З метою помсти їй, у нього виник умисел на вбивство 16-річної доньки та 12-річного сина.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вночі 2 травня, він пішов на кухню, де увімкнув газові конфорки, після чого розбудив дітей. Розуміючи небезпечні наслідки дій батька, дівчина хотіла вимкнути плиту, через що між ними виник конфлікт, що переріс у бійку. Діти намагалися втекти від батька, однак покинути будинок їм не вдалося, оскільки підозрюваний відламав внутрішню ручку вхідних дверей. 

У ході суперечки чоловік схопив кухонний ніж і вдарив ним доньці по обличчю, після чого завдав ще один удар в область грудної клітини. Від отриманої колото-різаної рани з пошкодженням серця, потерпіла померла на місці злочину.

У той час, побоюючись за власне життя, хлопець взяв мобільний телефон та сховався у підвалі будинку, звідки і викликав правоохоронців.

Після вчиненого чоловік намагався скоїти самогубство та порізав собі руку.

За клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Встановлюються всі обставини скоєння вказаного злочину.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 839