Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судитимуть чоловіка, який облив бензином і підпалив свою співмешканку

    

Бучанська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Київщини за фатом вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України).

Подія сталася у м. Ірпінь 22 січня поточного року. Між співмешканцями вдома сталася сварка на ґрунті ревнощів. Чоловік взяв у гаражі пластикову ємність з бензином, зайшов до однієї з кімнат будинку та вилив пальне на голову і тулуб потерпілої. Після цього обвинувачений підпалив сірник і кинув його на жінку.

Погасили потерпілу сусіди, які проживали в тому ж будинку на іншому поверсі. Вони прибігли на крики жінки. У той момент чоловік, розуміючи що його викрили, з місця злочину втік.

Від отриманих травм потерпіла майже через два тижні померла в лікарні.

Вирок суду обвинувачений очікуватиме під вартою.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими відділу поліції №2 Бучанського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 956