Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На лаві підсудних опинився мешканець Київщини, який під час конфлікту ножицями вбив опонента та посягнув на життя іншого

     

За процесуального керівництва прокурорів Києво-Святошинської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця Київщини за фактом умисного вбивства чоловіка та замаху на вбивство іншого (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).

Розслідуванням встановлено, що в липні поточного року в селі Музичі Бучанського району між відпочиваючими біля озера виник конфлікт. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння обвинувачений наніс одному з учасників конфлікту 5 ударів ножицями у різні частини тіла, внаслідок чого останній помер на місці злочину.

Крім того, обвинувачений завдав декілька ударів ножицями в область голови та шиї другому потерпілому, від чого він втратив свідомість. Вважаючи що він вбив своїх опонентів, чоловік з місця злочину зник.

Вирок суду вказана особа чекатиме під вартою.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими Бучанського РУП ГУНП в Київській області.

Примітка : відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1080