Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині колишнього сільського голову підозрюють у зловживанні владою та службовому підробленні

.

За процесуального керівництва Макарівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру колишньому голові однієї із сільських рад за фактом зловживання владою та службового підроблення (ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 КК України).

Слідством встановлено, що ексголова однієї з ОТГ Макарівського району Київської області, перебуваючи на посаді передала у власність своєму синові нерухоме майно колективного сільськогосподарського підприємства, а саме цегляний гараж загальною площею 594,7 кв. м та пилораму загальною площею 87,2 кв. м, які, внаслідок її злочинних дій, незаконно вибули з пайового фонду колишніх членів колективного сільськогосподарського підприємства, що спричинило тяжкі наслідки. Сума збитків, завданих громаді, становить понад 133 тисячі грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Бучанського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 956