Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
В результаті спецоперації по боротьбі з наркозлочинністю в Київській області затримано групу наркодилерів

 

За процесуального керівництва Іванківо-Чорнобильського відділу Броварської місцевої прокуратури Київської області в рамках кримінального провадження розпочатого  за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 КК України затримано 13 осіб, які виробляли та збували психотропні речовини наркозалежним особам.

Правоохоронцями було проведено 29 санкціонованих, 2 невідкладних обшуки та вісім оперативних закупок, під час яких організовану групу злочинців затримали.

У ході  проведення  обшуків,  поліцейськими виявлено та вилучено 20 гр амфетаміну, 6,2 кг канабісу, лабораторне обладнання для виготовлення наркотиків, вогнепальну зброю, набої, грошові кошти. Наразі фігурантів провадження затримано

Заходи з викриття проводились спільно з співробітниками департаменту боротьби з наркозлочинністю НП України та управління боротьби з наркозлочинністю в Київській області, слідчими під процесуальним керівництвом  Іванківо-Чорнобильського відділу Броварської місцевої прокуратури, працівниками КОРД, ТОР патрульної поліції та полку особливого призначення (ППОП) Головних управлінь у м. Києві та Київській області, а також спільно з працівниками кінологічного центру ГУНП в Київській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1117