Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
НА КИЇВЩИНІ ЛІКВІДОВАНО ДІЯЛЬНІСТЬ НЕЛЕГАЛЬНИХ АЗС, ВИЛУЧЕНО ПАЛЬНЕ ТА ОБЛАДНАННЯ ВАРТІСТЮ ПОНАД 1,8 МЛН ГРИВЕНЬ

 

Обласною прокуратурою спільно з податковою міліцією виявлено та припинено діяльність трьох автозаправних станцій, які працювали без отримання відповідних ліцензій на роздрібну торгівлю пальним і скрапленим газом та з грубим порушенням правил безпеки.

За фактом незаконного зберігання, збуту та транспортування з метою збуту підакцизних товарів зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 КК України.

Під час обшуків вилучено обладнання, за допомогою якого здійснювалась незаконна діяльність, чорнова бухгалтерія, комп’ютерна техніка, майже 12 тисяч літрів скрапленого газу, понад 10 тон дизельного пального та 8 тисяч літрів бензину А-95.

Слідство триває, вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчинення зазначених кримінальних правопорушень. До суду скеровані клопотання щодо накладення арештів на вилучене обладнання та пальне, призначено експертизи.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 1536