Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На лаві підсудних опинились товариші, які забили односельця до смерті

 

Фастівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно мешканців с.Триліси за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму односельцю, що спричинили смерть потерпілого (ч.2 ст.121 КК України).

За даними слідства, 23 серпня цього року горе-товариші відпочивали, вживаючи спиртне. Через деякий час господар оселі пригадав, що один з  односельців надає занадто багато знаків уваги його співмешканці, тож захмелілий ревнивець разом з товаришем вирішили завітати до конкурента та розібратись «по-чоловічому».  Конфлікт між ними закінчився бійкою, у ході якої бідолашному супернику були нанесені тілесні ушкодження, несумісні з життям.

Наразі досудове слідство у вказаному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до Фастівського міськрайонного суду для розгляду по суті.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1205