Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За фактом підпалу автомобіля в м. Бровари розпочато кримінальне провадження

    

Броварська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом умисного знищення або пошкодження автомобіля шляхом підпалу в м. Бровари (ч. 2 ст. 194 КК України).

За попередніми даними, вночі 17 серпня 2020 року до Броварського відділу поліції звернувся чоловік із заявою про загоряння його автомобіля. Встановлено, що вказаний транспортний засіб належить водію радіо «Свобода». У результаті пожежі ніхто не постраждав.

Наразі проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії для встановлення всіх обставин загорання авто та причетних до правопорушення осіб.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Броварського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Київській області.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається не винуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1335