Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою вжито заходів до попередження порушень вимог законодавства при відбуванні засудженим покарання з випробуванням

    

Миронівським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури забезпечено участь y розгляді справи за клопотанням Миронівського районного відділу з питань пробації філії Державної установи «Центр Пробації» y м. Києві та Київській області про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням та направлення для відбування призначеного покарання.

Йдеться про засуджену, яку вироком Богуславського районного суду покарано y виді 5-ти років позбавлення волі з випробувальним терміном за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених за ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України.

Однак, після надходження вироку на виконання, засуджена без поважних причин не з’являлася для реєстрації до районного відділу з питань пробації, отримуючи багаторазові письмові попередження. Незважаючи на неодноразові бесіди, та проведену соціально-виховну роботу позитивних висновків не зробила, що свідчить про її ухилення від виконання обов’язків, покладених на неї судом та про небажання стати на шлях виправлення, y зв’язку з чим виправлення засудженої в умовах випробувального терміну стало неможливим.

Ухвалою Миронівського районного суду клопотання Миронівського районного відділу з питань пробації задоволено та направлено засуджену для відбування призначеного покарання.

Крім цього, до суду скеровано обвинувальний акт стосовно вказаної особи за скоєння нового злочину y період іспитового строку.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1799