Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині судитимуть 49-річного чоловіка за вчинений злочин щодо неповнолітньої

    

Зокрема, за процесуального керівництва Васильківського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області завершено досудове розслідування за фактом вчинення 49-річним мешканцем м. Ірпінь кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 153 України, тобто задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства та погрози його застосування, вчинене щодо неповнолітньої.

Встановлено, що 9 жовтня 2018 року підозрюваний, проїжджаючи повз приміщення одного із ресторанів у м. Васильків побачив на узбіччі неповнолітню дівчину, яка зупиняла транспортний засіб, котрий рухався в напрямку її місця проживання. Після чого він зупинив свій автомобіль та запропонував потерпілій підвезти, на що вона погодилась та сіла до салону автомобіля. Під час спілкування з неповнолітньою у зловмисника виник прямий умисел на насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом з останньою.

Звернув транспортний засіб до безлюдного місця, а саме до поля та почав погрожувати дівчині застосувати до неї насилля в разі непокори. Після цього, продемонстрував їй предмет, зовні схожий на ніж, що змусило неповнолітню підкорятись будь-яким його наказам. Продовжуючи свої злочинні дії задовольнив свою статеву пристрасть неприродним способом.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду. Обвинувачений перебуває під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1987