Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судитимуть голову житлово-будівельного кооперативу, який не сплатив пайову участь в сумі майже один мільйон гривень

    

 Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури  Київської області затверджено та направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно голови обслуговуючого житлово-будівельного кооперативу за службове підроблення та заподіяння майнової шкоди у великому розмірі.

Нагадаємо, що депутат, будучи головою одного з обслуговуючих житлово-будівельних кооперативів, з метою ухилення від сплати пайового внеску, подав до виконавчого комітету міської ради декларацію про готовність об’єкта будівництва в експлуатацію, в якому вказав інформацію про укладення договору, згідно з яким в місцевий бюджет було перераховано кошти в сумі майже один мільйон гривень на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Однак, такий договір з міською радою не укладався і засоби в місцевий бюджет не перераховувалися.

Службову особу обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 (складання, видача службовою особою свідомо неправдивих офіційних документів) і ч. 2 ст. 192 (заподіяння майнової шкоди у великому розмірі шляхом обману за відсутності ознак шахрайства) КК України.

 

 

Прес-служба
прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2394