Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру трьом нападникам, які вчинили розбійний напад на потерпілого у Васильківському районі

    

Установлено, що в жовтні поточного року троє чоловіків, за попередньою змовою, розподілили між собою ролі, де один із них, під приводом особи, яка займається перевезенням пасажирів, перебуваючи на зупинці в м. Києві, запропонував потерпілому їхати до м. Первомайськ, при цьому інших двоє зловмисників, під виглядом  пасажирів, також сіли до вказаного автомобіля.

Так, нападники, зупинившись на узбіччі дороги в одному із сіл Васильківського району, погрожуючи потерпілому предметом, схожим на пістолет, заволоділи його грошовими коштами в сумі 4 700 грн, 500 євро та особистими речами. Після чого, чоловік залишив автомобіль, а зловмисники зникли з місця події.

За процесуального керівництва Васильківського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури трьом чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) КК України.

За клопотанням місцевої прокуратури підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нападникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2585