Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області затримано одного із нападників, які вчинили розбійний напад на подружжя у Бориспільському районі та заволоділи їх грошовими коштами в сумі 4200 євро і 86 тис грн (ФОТО)

    

Бориспільською місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками Бориспільського ВП ГУНП в Київській області та УКР ГУНП в Київській області у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 КК України проведено ряд санкціонованих обшуків.

                      

У ході досудового розслідування встановлено, що в серпні поточного року, в нічний час, троє чоловіків в балаклавах здійснили розбійний напад на один із будинків у Бориспільському районі, в якому проживало подружжя.

У результаті чого, зловмисники заволоділи грошовими коштами потерпілих у сумі 4200 євро та 86 тис грн.

Слідчі дії були проведені в м. Києві та Київській області за місцем проживання осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення та автомобілі, на якому останні пересувалися.

                    

Під час обшуків виявлено та вилучено гранати, вибухові пакети, а також балаклави.

Наразі одну особу затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення затриманій особі про підозру.

Досудове розслідування триває, проводиться компелекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення місцезнаходження інших осіб причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

На даний час тривають першочергові слідчі дії.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3045