Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За принципової позиції прокуратури Київської області двох підозрюваних, які зґвалтували неповнолітню дівчину в м. Бровари, залишено під вартою, незважаючи на спробу захисників змінити запобіжні заходи на більш м'які

    

За принципової позиції Броварської місцевої прокуратури судом апеляційної інстанції залишено без змін ухвали суду першої інстанції щодо обрання двом особам, які підозрюються у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини в м. Бровари, запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Так, захисникам підозрюваних відмовлено у задоволенні апеляційних скарг щодо зміни останнім запобіжних заходів на більш м'які.  

Нагадаємо, що в серпні поточного року двоє хлопців разом зі своєю знайомою перебували в одній із квартир у м. Бровари, де за попередньою змовою вирішили зґвалтувати дівчину.

Так, зловмисники долаючи опір неповнолітньої потерпілої, застосовуючи до неї насильство, задовольнили свою статеву пристрасть природним способом. У подальшому, 16-річна потерпіла самостійно залишила квартиру та звернулася до Броварської ЦРЛ.

За процесуального керівництва Броварської місцевої прокуратури 27-річним хлопцям повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 152 (зґвалтування неповнолітньої групою осіб) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2478