Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Повідомлено про підозру депутату Володарської селищної ради, яка порушила правила дорожнього руху, внаслідок чого потерпіла отримала тілесні ушкодження

    

Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру депутату Володарської селищної ради у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

Установлено, що в червні минулого року вказаний депутат, керуючи технічно-справним транспортним засобом, рухаючись в напрямку перехрестя вулиць в одному із сіл Володарського району, грубо порушила правила дорожнього руху, де під час виїзду на головну дорогу не надала переваги в русі автомобілю, який рухався по головній дорозі, внаслідок чого допустила зіткнення з вказаним транспортним засобом.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди потерпіла отримала тілесні ушкодження, які згідно висновку експерта відносяться до тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості, що спричинили довготривалий розлад здоров’я.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2107