Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокурор Київської області Дмитро Чібісов провів зустріч із представниками Ради Європи щодо вдосконалення системи приймання громадян у прокуратурі області (ФОТО)

    

У середу, 16 травня, прокурор Київської області Дмитро Чібісов провів робочу зустріч із представниками Ради Європи з питань вдосконалення системи приймання громадян у прокуратурі Київської області.

 

    

 

У зустрічі взяли участь менеджер проекту Ради Європи «Подальша підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні» Кетеван Цхомелідзе, консультант Ради Європи Юрій Горбунов, радниця з правових питань проекту Ольга Дубінська, прокурор Київської області Дмитро Чібісов, а також начальник відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Наталія Коляденко.

 

Прокурор Київської області провів представників Ради Європи до відділу приойму громадян та наголосив, що прокуратура області відкрита для громадян і кожен заявник може вільно зайти до відділу та подати заяву.

 

 

«Для зручності прийому громадян ми запровадили в прокуратурі області відеоконференцзвязок. З урахуванням того, що деякі відділи місцевих прокуратур знаходяться за 200 км від прокуратури, завдяки відеоконференцзв’язку можна прийняти людину з будь-якого населеного пункту Київщини  і заявнику не доведеться витрачати час на дорогу», - розповів очільник відомства Дмитро Чібісов.

 

Також, під час зустрічі прокурор області наголосив на необхідності створення електронного документообігу, який значно полегшить роботу відділу прийому громадян.

 

«Ми маємо певні результати, якими пишаємось, наприклад, в минулому році в нас не було задоволених повторних звернень, це свідчить про те, що первинні звернення розглядалися повно та об'єктивно. Враховуючи, що до прокуратури області надходить в середньому від 15 до 17 тисяч звернень, ми змогли вдосконалити напрям роботи відділу прийому громадян» - підкреслив Дмитро Чібісов.

 

Представники Ради Європи обговорили можливості співпраці з прокуратурою Київської області для вдосконаленні системи приймання громадян.

 

Прес-служба прокуратури

Київської області

кількість переглядів: 3128