Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки підтриманню державного обвинувачення прокуратурою Київської області жінка, яка завдала смертельного удару ножем своєму співмешканцю, проведе за гратами 8 років

    

Установлено, що під час спільного розпиття спиртних напоїв за місцем проживання в м. Переяслав-Хмельницький між співмешканцями виникла сварка, у ході якої 45-річний чоловік почав нецензурними словами ображати свою 34-річну жінку.

 

Так, у ході сварки співмешканець штовхнув жінку, від чого остання впала на підлогу, та продовжував висловлювати у її адресу словесні образи. Обурившись такою поведінкою свого коханого, зловмисниця вхопила ніж та нанесла один удар у стегно чоловіку, який виявився смертельним, після цього жінка викликала швидку медичну допомогу, однак чоловік помер на місці злочину.

 

Завдяки якісному підтриманню державного обвинувачення Переяслав-Хмельницьким відділом Бориспільської місцевої прокуратури доведено вину жінки у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть  потерпілого) КК України, відтепер зловмисниця проведе за гратами 8 років.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1917