Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області затвердила обвинувальний акт стосовно колишнього службовця ДП «Ржищівський військовий лісгосп», який розтратив лісопродукцію підприємства на суму майже 55 тисяч гривень

    

Установлено, що перебуваючи на посаді старшого майстру лісу державного підприємства «Ржищівський військовий лісгосп» та будучи матеріально відповідальним, колишній службовець, зловживаючи службовим становищем, вчинив розтрату лісопродукції підприємства на суму майже 55 тисяч гривень.

 

Незаконні дії екс-службовця були виявлені під час проведення позапланової інвентаризації лісопродуктів, що зберігаються у матеріально-відповідальних осіб, лісничих та майстрів лісу.

 

Наразі Києво-Святошинською місцевю прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно колишнього службовця  за ч. 2 ст. 191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) КК України.

 

Зловмиснику загрожує покарання у виді обмеження волі на  строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2800