Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру трьом учасникам організованої групи, які займались незаконним виготовленням фальсифікованої алкогольної продукції на території м. Біла Церква

    

За процесуального керівництва прокуратури Київської області трьом учасниками організованої групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 28 ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення підакцизних товарів) КК України.

 

Установлено, що троє чоловіків в складських приміщеннях на території м. Біла Церква незаконного виготовляли алкогольні напої, розмістивши в них обладнання для масового виробництва, зберігання та збуту алкогольних товарів.

 

Викокористовуючи спеціальне обладнання, що забезпечує масове виробництво алкогольних напоїв, шляхом змішування етилового спирту з водою, учасники організованої групи незаконно виготовляли алкогольні напої з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя і здоров’я людей.

 

У ході досудового розслідування проведено санкціоновані обшука та за результатами яких виявлено та вилучено обладнання для виготовлення алкогольних напоїв та готову продукцію у кількості 5000 літрів.

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2411