Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області зобов’язано недобросовісного підприємця відшкодувати до місцевого бюджету м. Бровари несплачену орендну плату на суму понад 300 тис грн

    

Установлено, що у 2015 році Броварською міською радою укладено договір оренди з приватним підприємцем та передано в оренду нежитлове приміщення загальною площею 285 кв м у м. Бровари.

За умовами укладеного договору орендар зобов’язувався своєчасно і в повному обсязі сплачувати орендну плату незалежно від наслідків господарської діяльності.

Однак, протягом року користування орендованим приміщенням, недобросовісний підприємець орендну плату не виплачував, чим заборгував міській раді понад 300 тис грн.

Так, ігноруючи листи-претензії орендодавця, не виконуючи умови договору, та з метою уникнення сплати боргу до місцевого бюджету, приватний підприємець припинив свою діяльність за власним рішенням.

Реагуючи на виявлені порушення, Броварською місцевою прокуратурою заявлено позов про стягнення заборгованості з орендної плати, який судом задоволено та зобовязано орендаря сплатити до місцевого бюджету м. Бровари понад 300 тис грн.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2406