Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області судитимуть організовану групу, яка у власноруч створеній нарколабораторії виробляла метадон та розповсюджувала його наркозалежним людям

    

Нагадаємо, у м. Васильків, 4 осіб у створеній ними нарколабораторії щомісячно виготовляли понад 1 кілограм метадону та збували цей особливо небезпечний наркотичний засіб наркозалежним особам Київщини, з метою незаконного збагачення.

 

Завдяки злагодженим діям прокуратури Київської області, співробітників СУ ГУ НП в Київській області та Управлінням протидії наркозлочинності ГУ НП в Київській області, організовану групу наркоторговців виявлено та знешкоджено у травні поточного року.

 

За процесуального керівництва прокуратури Київської області 4 особам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 306 (використання коштів здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів з метою продовження незаконного обігу наркотичних засобів) КК України.

 

Прокуратурою Київської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно вказаної організованої групи.

 

За вчинення інкримінованих кримінальних правопорушень зловмисникам загрожує  покарання у виді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2356