Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру 25-річному зловмиснику, який викрав головного менеджера одного зі столичних товариств та вимагав у останнього кошти у розмірі 100 тисяч доларів США

    

Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру 25-річному чоловіку у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 189 (вимагання) КК України.

 

Установлено, що 19 квітня, у столиці, до головного менеджера одного з товариств, підійшли троє раніше невідомих йому чоловіків. Один із зловмисників застосував до потерпілого газовий балончик, а інший наніс кулаком удар в обличчя, після чого чоловіка посадили у автівку, звязали йому очі та повезли у невідомому напрямку. Зловмисники утримували потерпілого в підвальному приміщенні в приватному будинку в Броварському районі. Застосовуючи до потерпілого фізичну силу зловмисники заволоділи його мобільним телефоном та  вимагали в останнього 100 тисяч доларів США.

 

Завдяки злагодженим діям співробітників прокуратури та поліції було затримано 25-річного чоловіка, причетного до викрадення підприємця.

 

У понеділок, 24 квітня, процесуальним керівником завялено клопотання до суду щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

На даний час у кримінальному провадженні проводяться першочергові розшукові слідчі дії, встановлюється причтеність інших осіб до скоєного злочину.

 

Хід досудового розслідування перебуває на контролі у Броварській місцевій прокуратурі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2579