Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура забезпечила надходження до бюджету 4,3 млн грн несплачених податків

    

Прокурори Київської обласної прокуратури повідомили про підозру директору приватного підприємства за фактами ухилення від сплати податків (ч. 1 ст. 212 КК України).

Розслідуванням встановлено, що службова особа одного з найбільших в Україні імпортерів та ритейлерів автозапчастин здійснював документальне оформлення безтоварних операцій з надання послуг складського зберігання сільськогосподарської продукції. Чоловік вів господарську діяльність з підприємством, яке фактично не мало можливостей надавати такі послуги. 

Надалі підозрюваний подав звітну документацію, де штучно занизив податкові зобов’язання, що призвело до ненадходження до бюджету 4,3 млн грн.

Завдяки вжитим заходам у ході досудового розслідування підприємство в повному обсязі відшкодувало до бюджету вказані збитки.

Матеріали досудового розслідування направлено до суду з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності у зв’язку із повним відшкодуванням збитків.

Досудове розслідування здійснювалося детективами ТУ БЕБ у м. Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

    

кількість переглядів: 64