Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Понад 107 тис. грн збитків територіальній громаді під час ремонту укриття у дитячому садочку – підозрюються підрядник та посадовець відділу освіти

       

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Бориспільської окружної прокуратури повідомлено про підозру посадовій особі відділу освіти та підприємцю за фактами розтрати та заволодіння чужим майном в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).

За даними слідства, підрядник уклав з відділом освіти однієї з громад Бориспільського району договір з ремонту укриття у дитячому садочку. З метою заволодіння коштами, підозрювані внесли до звітної документації завищені обсяги виконаних робіт та використаних будівельних матеріалів. На підставі цих документів відділ освіти перерахував на рахунок підприємця бюджетні кошти.

Згідно з висновком експертизи, збитки територіальній громаді становлять понад 107 тисяч гривень.

Досудове розслідування здійснюється Бориспільським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 986