Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Дозвіл на розміщення зони відпочинку на гідротехнічних спорудах Київщини – на хабарі викрито директора держпідприємства

    

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру директору одного з державних підприємств Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. Йому інкриміновано одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, підозрюваний повідомив представнику товариства що може надати йому дозвіл на розміщення розважального комплексу та зони відпочинку на гідротехнічних спорудах Київщини та столиці. Вартість укладання договору про надання послуг з експлуатації він оцінив у 8,5 тис. доларів США. 

Після одержання грошових коштів службовця затримали в порядку ст. 208 КПК України. До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу УСР в Київській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

  

кількість переглядів: 49