Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
7 років позбавлення волі: суд виніс вирок чоловіку за розтрату ввіреного йому майна
.
Бучанською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 42-річного чоловіка за фактом вчинення умисних, протиправних дій, які виразились у розтраті чужого майна, яке було йому ввірене в особливо великих розмірах. (ч. 5 ст. 191 КК України).
Встановлено, що чоловік, діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою поліпшення майнового становища інших осіб, будучи повіреним товариством за довіреністю зареєстрованою в реєстрі нотаріальних дій, розтратив майно товариства, шляхом безоплатної передачі у приватну власність квартири іншій особі.
Суд, дослідивши обставини вчинення кримінального правопорушення, заслухавши показання сторін у кримінальному провадженні, погодився із доводами обвинувача та визнав чоловіка винним в інкримінованому злочинні.
Згідно із вироком Ірпінського міського суду Київської області обвинуваченому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади пов’язані з матеріальною відповідальністю строком на 3 роки та з конфіскацією всього належного йому на праві особистої власності майна.
 
Пресслужба Київської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1002