Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області вжито заходів для арешту контрабандних цигарок вартістю 130 тис. доларів США та передачі їх Нацагентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів

    

Прокуратурою Київської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного ввезення на територію України 1 мільйона пачок цигарок іноземного виробництва вартістю 130 тисяч доларів США.

Під час досудового розслідування, яке здійснюється слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Київській області встановлено, що в квітні 2017 року правоохоронними органами на території ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» виявлено та вилучено 2000 коробок у яких містилось 20 мільйонів цигарок, що були переміщені на територію країни поза митним контролем.

У ході розслідування 01 листопада 2019 року ухвалою Солом’янського районного суду м. Києва задоволено клопотання прокуратури про накладення арешту на вищевказані тютюнові вироби та передачу їх в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2085