Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
До 5 років позбавлення волі засуджено громадянина Російської Федерації за неодноразові крадіжки чужого майна в жителів м.Тараща

    

Кагарлицькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 22-річного громадянина Російської Федерації, який обвинувачується у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 289 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений, будучи раніше неодноразово судимим, на шлях виправлення не став і знову вчинив умисні злочини.

Так, він у м. Тараща Київської області під час спільного розпиття з іншою особою алкогольних напоїв домовилися нажитись на чужому майні.

Спершу вони обікрали три автомобілі, викравши з них акумуляторні батареї, акустичні колонки та інші речі, які знаходилися в транспортних засобах. Не зупинившись на цьому, заволоділи автомобілем марки «Opel Movano», що перебував поруч з садибою в м. Тараща.

Вироком Ставищенського районного суду Київської області злодія визнано винним в інкримінованих кримінальних правопорушеннях та за сукупністю злочинів, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років.

 

Прес служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2073