Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки принциповій позиції прокуратури до 7 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який забив до смерті свого товариша

    

Баришівським відділом Бориспільської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт за обвинуваченням чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тілесне ушкодження, яке є небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у серпні 2018 року 61-річний обвинувачений вживав спиртні напої зі своїм другом за місцем проживання останнього у м. Березань Київської області.

У подальшому, між товаришами виникла суперечка на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, під час якої зловмисник почав наносити удари кулаками у грудну клітину та голову потерпілого. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці події.

За принципової позиції місцевої прокуратури чоловіка визнано винним у скоєному злочині та засуджено до 7 років позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2054