Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Правоохоронцями Вишгородського району розшукано і затримано жінку, яка ошукувала ресторани по всій території України

    

За процесуального керівництва Вишгородського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 КК України.

Йдеться про раніше судиму молоду жінку, яка шахрайським способом заволоділа чужими грошовими коштами в готельно-ресторанному комплексі у м. Вишгород.

Зазначимо, що підозрювана в аналогічний спосіб обдурювала людей та власників ресторанів по всій території України. Так, під час ході проведення слідчих дій встановлено, що вона перебуває у розшуку за скоєння ряду аналогічних кримінальних правопорушень на території Львівської, Волинської, Рівненської та Київської областей.

Зокрема, підозрювана називаючи себе родичкою осіб, які замовляли проведення урочистих заходів у ресторанах, попросила адміністратора повернути їй грошові кошти, внесені як завдаток на замовлення, у зв'язку із неможливістю проведення святкування.

До прикладу, в готельно-розважальному комплексі у м. Вишгород жінці повернули 3,5 тис грн, які вона привласнила та зникла з місця події.

Учора, 29 травня, вказану особу було затримано і доставлено до Вишгородського районного суду Київської області, де їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час досудове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1705