Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області доведено вину Глевахівського селищного голови у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією

    

Установлено, що Глевахівський селищний голова, будучи посадовою особою органу місцевого самоврядування, у порушення вимог ст. ст. 25, 36 ЗУ «Про запобігання корупції» залишався упродовж декількох років одноосібним засновником та кінцевим бенефіціарним власником приватного підприємства, яке мало на меті отримання прибутку.

Органами прокуратури Київської області забезпечено участь у розгляді протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності).

Завдяки професійній та принциповій позиції органів прокуратури області судом першої інстанції правопорушника визнано винним у вчиненні вказаного правопорушення.

Прокуратура Київської області, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції, і надалі вживатиме заходи, направлені на притягнення до передбаченої законодавством відповідальності осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3410