Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За клопотанням прокуратури Київської області двох працівників Києво-Святошинського ВП ГУНП в Київській області, яких викрито на отриманні хабара за не відкриття кримінального провадження, взято під варту

    

У суботу, 12 травня, за клопотанням прокуратури Київської області судом обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою двом працівникам Києво-Святошинського ВП ГУНП в Київській області, які вимагали 2 тисячі доларів США неправомірної вигоди за не відкриття кримінального провадження.

 

Нагадаємо, зловмисників викрито прокуратурою Київської області спільно зі співробітниками ДВБ УВБ ГУНП в Київській області у п’ятницю, 11 травня.

 

За процесуального керівництва прокуратури області «правоохоронцям» повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

 

Досудове розслідування триває.

 

Підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2913