Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За принципової позиції прокуратури Київської області депутату Богуславської районної ради, який вимагав хабар у розмірі 16,5 тисяч доларів США за надання товариству в оренду земельної ділянки площею 30 га, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

    

За клопотанням прокуратури Київської області депутата Богуславської районної ради, який  являється радником голови Богуславської районної ради з питань соціально-економічного, культурного розвитку, здійснення економічних реформ, а також є Головою комісії з питань комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів, законності і правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами  і боротьби із корупцією, взято під варту строком на 2 місяці з альтернативою внесення застави на суму понад півмільйона гривень.

 

Прокурором Київської області Дмитром Чібісовим повідомлено про підозру вказаному  депутату за ч. 3 ст. 369-2 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди) КК України.

 

У ході досудового розслідування встановлено, що депутат Богуславської районної ради вимагав у представника товариства 16 500 доларів США за надання в оренду земельної ділянки площею 30 га. Окрім цього, депутат депутат вплинув на сільського голову щодо скликання позачергової сесії, щоб якнайшвидше вирішити питання про надання в оренду вказаної земельної ділянки.

 

Підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 8 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2406