Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області доведено вину двох бухгалтерів Бородянської ЦРЛ, які занижуючи заробітні плати працівникам лікарні, майже рік безпідставно збільшували собі зарплатню на загальну суму 35 тисяч гривень

    

Установлено, що двоє спеціалістів з розрахунків централізованої бухгалтерії Бородянської центральної районної лікарні, з лютого по грудень 2015 року, зменшували суми розмірів виплат заробітної плати працівникам лікарні, одночасно збільшивши в відомостях розміри своїх заробітних плат.

 

Таким чином, зловмисниці незаконно заволоділи коштами Бородянської ЦРЛ на загальну суму 35 тисяч гривень.

 

За процесуального керівництва Бородянського відділу Фастівської місцевої прокуратури правопорушницям повідомлено про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання  службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому повторно, за попередньою змовою групою осіб) та за ч.ч. 1,2 ст. 200 (підробці документів на переказ та їх використанні, а також підробці документів на переказ та їх використанні, вчиненому повторно) КК України.

 

За підтримки державного обвинувачення Бородянським відділом Фастівської місцевої прокуратури доведено вину вказаних осіб та судом призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки з позбавленням права обіймати посади, пов’язані зі здійсненням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій на строк 3 роки одній винуватиці та у виді обмеження волі на строк 3 роки з позбавленням права обіймати посади, пов’язані зі здійсненням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій на строк 3 роки  - іншій.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2848