Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За підтримки державного обвинувачення прокуратурою Київської області чоловіка, який здійснив незаконну порубку лісу, спричинивши збитки на суму понад 100 тисяч гривень – визнано винним та засуджено

    

Установлено, що 55-річний чоловік, перебуваючи на території Іванківського району (Шпилівське агролісництво), за допомогою бензопили, незаконно здійснив порубку 27 дерев породи сосна звичайна.

 

Своїми незаконними діями зловмисник спричинив державі, в особі Державного підприємства спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Київоблагроліс», збитки на суму понад 100 тисяч гривень. Окрім цього, внаслідок порубки дерев суттєво погіршились лісогосподарські умови, оскільки були знищені середньовікові дерева порода сосна.

 

За підтримки державного обвинувачення Броварської місцевої прокуратури судом визнано винним чоловікова у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 (незаконна порубка лісу, що заподіяла істотну шкоду) КК України та призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі з іспитовим строком 2 роки.

 

Окрім цього, обвинуваченого зобовязано сплатити ДП СЛП «Київоблагроліс» спричинені збитки в сумі понад 100 тисяч гривень.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 3735