Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
До уваги ЗМІ – відбудеться розгляд апеляційної скарги пособника в замовному вбивстві багатодітної матері, яке сталося в м. Фастів

    

У четвер, 22 березня, в Апеляційному суді Київської області (м. Київ, вул. Володимирська, 15) о 16:00 годині відбудеться розгляд апеляційної скарги підозрюваного у замовному вбивстві багатодітної матері, яке сталося в м. Фастів.

 

Прокуратура Київської області наполягатиме не змінювати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному (1996 р.н.). За матеріалами кримінального провадження 21-річний хлопець чекав в автівці свого батька, коли той наносив 24 удари ножем по тілу жінці.

 

Нагадаємо, резонансне та зухвале вбивство 42-річної потерпілої замовила жінка 1963 р.н. Завдяки високопрофесійним діям прокуратури Київської області та поліції двох замовників, виконавця та пособника затримано у порядку ст. 208 КПК України.

 

За процесуального керівництва прокуратури Київської області усім затриманим особам повідомлено про підозри за ст. 27, ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

 

Підозрюваним загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2749