Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Задоволено позовні вимоги прокуратури Київської області щодо стягнення до Державного бюджету майже 500 тисяч грн з орендодавця, який не сплачував оренду плату за користування державним нерухомим майном, що знаходиться на території міжнародного аеропорту «Бориспіль» та є складовою приміщень одного з терміналів аеропорту

    

Так, Бориспільською місцевою прокуратурою під час вивчення стану заборгованості перед Державним бюджетом на піднаглядній території виявлено, що у одного з підприємств-орендарів наявна значна заборгованість за оренду державного нерухомого майна на загальну суму майже 500 тисяч гривень.

 

Також, встановлено, що нерухоме майно, яке перебувало в оренді недобросовісного підприємства-орендаря, знаходиться на території міжнародного аеропорту «Бориспіль» та є складовою приміщень одного з терміналів аеропорту.

 

Зважаючи на виявлені порушення, Бориспільською місцевою прокуратурою предявлено позов з вимогою стягнути з орендаря виниклу заборгованість на користь  Державного бюджету України, який судом задоволено у повному обсязі.

 

Прокурором буде забезпечено повне виконання вказаного судового рішення щодо стягнення з підприємства-боржника значної суми коштів до бюджету.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2380