Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області повідомлено про підозру колишньому директору ДСКП «Чорнобильська Пуща», який неналежно виконуючи свої службові обов’язки безпідставно завищив заробітну плату працівникам, спричинивши збитки державі на суму понад 165 тис грн

    

Установлено, що чоловік, обіймаючи посаду директора Державного спеціалізованого комплексного підприємства «Чорнобильська Пуща», попередньо не переконавшись у правильності застосування, письмово затвердив та ввів у дію штатні розписи Підприємства. Внаслідок чого бухгалтерією Підприємства, відповідно до штатних розписів, була нарахована та фактично сплачена працівникам завищена заробітна плата. Таким чином, екс-службовець завдав державі збитків на суму понад 165 тисяч гривень.

 

За процесуального керівництва Чорнобильського відділу Броварської місцевої прокуратури колишньому директору вказаного підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 (неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що завдало тяжких наслідків охоронюваним законом державним інтересам) КК України.

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2230